Sök personal

Konsulter & rekrytering inom Systemutveckling

Söker du de bästa talangerna inom systemutveckling? Vi är specialiserade på att hjälpa företag hitta de rätta personerna för varje kompetensområde. Oavsett om du behöver skarpa systemutvecklare, kreativa UI/UX-designers eller säkerhetsspecialister, är vi din pålitliga partner. Vi ser till att ditt team är redo att ta tag i de mest krävande searchuppdragen och leverera resultat av hög kvalitet.
Systemutveckling

Vi är din partner när det gäller att stärka ditt företags rekrytering. Vi förstår vikten av att bygga ett starkt team av kompetenta och engagerade personer för att driva era projekt framåt. Vi är specialiserade på att hjälpa företag hitta de bästa talangerna inom en rad olika viktiga roller inom systemutveckling:

Systemutvecklare (Software Developer): De systemutvecklare vi rekryterar är experter på att skriva kod, testa och implementera system och applikationer. Oavsett vilket programmeringsspråk eller teknologi du behöver hjälp med, har vi de kunniga utvecklarna för jobbet.

Systemarkitekt (System Architect): Vi hjälper er hitta systemarkitekter som blir er spindel i nätet när det kommer till att definiera systemets övergripande struktur och design. De väljer de rätta tekniska komponenterna, arkitekturmönstren och ser till att alla delar av systemet samverkar sömlöst.

Mjukvaruarkitekt (Software Architect): För de mjukvarufokuserade aspekterna hittar vi mjukvaruarkitekter med relevant erfarenhet. De skapar en solid och skalbar mjukvaruarkitektur som säkerställer att ditt system är redo för framtiden.

Testare (Tester): Inget system är komplett utan noggranna tester. Vi hittar testare som planerar och utför rigorösa tester för att upptäcka och rapportera buggar, vilket garanterar att ert system fungerar felfritt och levererar hög kvalitet.

Projektledare (Project Manager): När det behövs projektledare som tar på sig ansvaret att leda, organisera och övervaka era systemutvecklingsprojekt hjälper vi er. De hanterar resurser, tidsplaner och kommunikation med alla intressenter för att se till att allt går smidigt.

Kravanalytiker (Business Analyst): Vi hjälper er hitta kravanalytiker som är mästare på att översätta användarnas behov till tekniska krav. De samarbetar nära med ert team och era kunder för att säkerställa att ert system möter förväntningarna.

UX- och UI-designer: För att säkerställa en användarvänlig och visuellt tilltalande användarupplevelse hjälper vi er hitta UX- och UI-designers som har spetskompetens inom research, wireframing, testing, UI och grafisk design. Vid behov kan vi även assistera er i att komma i kontakt med "unicorns" som har gedigen erfarenhet inom samtliga områden.

Konfigurationsförvaltare (Configuration Manager): För att säkerställa ordning och reda i era mjukvaru- och systemkomponenter har vi specialister som tar hand om versionskontroll och konfigurationshantering.

DevOps-ingenjör: Vi hjälper er hitta DevOps-ingenjörer som fokuserar på att automatisera utvecklings- och driftsprocesser för snabbare leverans och förbättrad samverkan mellan utvecklings- och driftsteam.

Datavetenskapsingenjör (Data Scientist): När det behövs datavetenskapsingenjörer som utnyttjar datahantering och analys för att extrahera värdefulla insikter och implementera maskininlärning och artificiell intelligens i era projekt hjälper vi er.

Säkerhetsspecialist (Security Specialist): Vi vet att säkerhet är en stor prioritet för många. Därför hjälper vi er komma i kontakt med säkerhetsspecialister som arbetar med att skydda era system från hot och risker genom att implementera "best-practice".

Drifttekniker (Operations Engineer): När det behövs drifttekniker som ser till att era system fungerar pålitligt och långsiktigt genom att hantera drift och underhåll på ett effektivt sätt - så hjälper vi er.

Oavsett vilka behov ni har inom IT, är vi här för att hjälpa er bygga ert drömteam. Kontakta oss idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er att få det bättre.

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Systemutveckling

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som konsult, hjälper vi er att hitta rätt person för just er!
Emil Voxby
Emil Voxby
Avdelningschef White Collar
emil@submitbemanning.se
Fahami Green
Fahami Green
Konsultchef
fahami@submitbemanning.se
Martin Forsberg
Martin Forsberg
Grundare
martin@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.