Sök personal

Bemanning & Rekrytering inom Lager & Logistik

Vi bemannar inom lager och logistik. Allt från duktiga truckförare till packare eller lagerarbetare med fokus på effektivitet.
Lager & Logistik

Behöver du snabbt komplettera din personalstyrka på lager eller industri? Submit bemanning är din partner för professionell bemanning inom dessa områden. Vårt mål är att göra processen så smidig och problemfri som möjligt för dig.

Vi vet att det är viktigt att hålla en hög standard på kvalitet och produktivitet inom lager och industri. Därför strävar vi efter att alltid ge dig den bästa möjliga servicen när det gäller bemanning. Vi hjälper dig att hitta rätt personer för jobbet, och vi ser till att alla våra medarbetare har den kompetens och erfarenhet som krävs.

I en bransch som kan vara krävande är det viktigt att ha en flexibel och anpassningsbar leverantör som kan hjälpa dig att hantera utmaningar som kan uppstå. Vi är alltid redo att stötta upp med effektiv bemanning när du behöver oss. Kontakta oss idag för att lära känna oss och se hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ditt företag.

Med vår bemanning för lager och industri får du

  • hög kvalitet på den service som vi erbjuder
  • Våra medarbetare är professionella och välutbildade inom området
  • Vecko-/månadsmöten för avstämning
  • Anpassningsbar leverantör som kan möta dina behov
Vår lagerpersonal ute på jobb

Submit Bemanning är ett bemanningsföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom lager och industri. Vårt mål är att snabbt kunna lösa oväntade personalbehov hos våra kunder genom att tillgå vårt stora nätverk av kvalificerad personal.

Inom lager erbjuder vi tjänster som orderplockare, truckförare, terminalarbetare, lagerarbetare, skiftledare och lagerchefer. Vi har även erfarna truckförare med olika truckbehörigheter och personal med erfarenhet av lagerhanteringssystem.

Inom industrin tillsätter vi logistiksamordnare, produktionsplanerare, transportplanerare, servicekoordinatorer, speditörer, processoperatörer, maskinoperatörer, produktionsmedarbetare, CNC-operatörer och mekaniker.

"Jag älskar att jobba på Submit Bemanning! Det är så roligt att få hjälpa våra kunder att lösa olika utmaningar och jag känner verkligen att jag får göra en skillnad i deras verksamhet. Det är också kul att få vara en del av ett team där alla har samma mål att göra en positiv inverkan på våra kunder." - Lisa

Att hyra personal och bemanna inom lager och logistik har många fördelar, såsom att det är en flexibel lösning vid tillfälliga toppar eller föräldraledighet. Vårt bemanningsföretag hjälper dig att hantera krånglig rekrytering av timpersonal och vikarier.

Vi har 15 års erfarenhet av bemanning inom industri och vet vad som krävs för olika roller och hur man matchar rätt person med rätt kund. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov.

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Lager & Logistik

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Jesper Tamimi
Jesper Tamimi
Avdelningschef Blue-Collar
jesper@submitbemanning.se
Daniel Hedfors
Daniel Hedfors
Avdelningschef Blue-Collar
daniel@submitbemanning.se
Gustav Larsson
Gustav Larsson
Konsultchef
gustav@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.