Submit AB © 2018

OM SUBMIT

Hur föddes idén?

 

Idén växte fram under en period i våra tidigare arbetsliv då vi uppmärksammade att företag ofta har svårigheter med att hitta Rätt person till Rätt plats. Vi på Submit har ett stort intresse kring människor och utveckling, och i och med vårt breda kontaktnät så kände vi att detta var vår nisch. Därför valde vi att ta problematiken i egna händer.

Namnet kommer från latinets "Submitto" och betyder:  jag skickar, vilket är precis det vi gör, vi skickar till hjälp när du behöver. 

Våra visioner

Vår vision är att bli ett av de ledande bemannings- och rekryteringsbolagen i Sverige på våra expertområden lager/logistik och produktion. Det vi på Submit vill bli förknippade med av våra partners är att vi är lättillgängliga, flexibla, håller vad vi lovar, har en rak kommunikation och en ärlig relation. Så bygger vi ett långsiktigt partnerskap. Oavsett vilket projekt som dyker upp ska din första tanke vara, det här kan killarna och tjejerna på Submit lösa.   

Vad är viktigt för oss?

För oss på Submit är det mycket viktigt att alla parter vi jobbar med är nöjda. Från att vår samarbetspartner är tillfreds med vår rekrytering till att vår konsult trivs. Då tror vi alla parter utvecklas bäst. Långsiktighet är ett återkommande ord och en central del för oss. Vår målsättning är att våra samarbetspartners är så nöjda att man regelbundet använder våra tjänster och också gärna rekommenderar oss till andra. Vi vill att våra konsulter trivs och känner att möjligheten finns att växa hos oss.

Vi bakom Submit

Uno Hedin

Uno@submitbemanning.se

070-773 37 32

Ser mig själv som en engagerad och aktiv person som får saker gjorda. Drivs av nya utmaningar och hela tiden utvecklas och bli mitt bästa jag.

Jag har tidigare jobbat inom Telemarketingbranschen där jag framgångsrikt arbetat både som säljare och som coach. Jag har med tiden skapat ett stort kontaktnät.  

När jag inte jobbar så hittar du mig i en svettig idrottshall och bryter anfall i korp innebandylaget Golddiggers. 

Martin Forssberg

 

Martin@submitbemanning.se

073-855 88 85

Är en målinriktad person som brinner för sport då jag är aktiv både som spelare och driver fotbollslaget Älvsjö United IK.


Det som motiverar och tillfredställer mig är utveckling och framgång, jag är en person som ser det roliga i nya spännande utmaningar.

Då jag tidigare arbetat som projektledare inom renoveringsbranschen har jag god erfarenhet av att hålla ihop projekt med många bollar i luften samt sköta de logistiska bitarna.