Bemanning & Rekrytering inom Bygg

Inom bygg erbjuder vi bemanning av erfarna och kunniga byggarbetare. Vårt team är specialiserat på att leverera högkvalitativa resultat och säkerställa effektivitet inom byggprojekt.
Bygg

Vi förstår att byggmedarbetare har en nyckelroll i att förverkliga byggprojekt, oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller andra konstruktionsarbeten. Därför strävar vi efter att presentera dig för byggmedarbetare som inte bara har de nödvändiga kunskaperna inom byggteknik och konstruktion, utan också har en stark arbetsmoral och fokus på kvalitet och säkerhet.

Genom att samarbeta med oss på Submit får du tillgång till vår professionella rekryteringsprocess och expertis inom byggbranschen. Vi tar oss tid att noggrant utvärdera kandidaternas tekniska färdigheter, erfarenhet och yrkesmässiga bakgrund, så att du kan vara trygg i att vi hittar de mest lämpliga byggmedarbetarna för att passa dina unika byggprojekt.

Oavsett om du behöver förstärka ditt befintliga byggteam eller rekrytera byggmedarbetare för specifika projekt, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet. Vårt mål är att underlätta rekryteringsprocessen för dig och säkerställa att du får engagerade och kunniga byggmedarbetare som kan bidra till att bygga upp en framgångsrik och hållbar framtid för ditt företag. Tillsammans tar vi dina byggprojekt till nästa nivå.

Hör gärna av dig i formuläret eller slå oss en pling så hjälper vi dig redan idag!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Bygg

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Conny Bucht
Conny Bucht
Avdelningschef Bygg
conny@submitbemanning.se076-719 47 70
Joakim Hall
Joakim Hall
Avdelningschef Bygg
joakim@submitbemanning.se
Max Minberger
Max Minberger
Fältsäljare
max@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.