Bemanning & Rekrytering inom Bygg

Inom bygg erbjuder vi bemanning av erfarna och kunniga byggarbetare. Vårt team är specialiserat på att leverera högkvalitativa resultat och säkerställa effektivitet inom byggprojekt.
Bygg

Vi på Submit Bygg har god kännedom om byggbranschen och vet vilken avgörande roll yrkesarbetare spelar i företags ständiga tillväxt. Därför är vi måna om att presentera medarbetare med yrkesstolthet, arbetsmoral och erfarenhet enligt era behov som har en fackmannamässig leverans med hög fokus på säkerhet & kvalitét. Oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller andra typer av projekt.

Vi på Submit Bygg har samtliga en bakgrund inom branschen, att ta vår hjälp innebär därför en smidig och riskfri process där alla parter känner sig som vinnare. Genom att samarbeta med oss på Submit får du tillgång till vårt stora nätverk och expertis inom byggbranschen. Vi tar oss tid att noggrant utvärdera kandidaternas erfarenhet och yrkesmässiga bakgrund, så att du kan vara trygg i att vi hittar de mest lämpliga medarbetarna.

Oavsett om du behöver förstärka ditt befintliga byggteam med bemanning eller rekrytera medarbetare för specifika projekt, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet. Om du är nyfiken på att testa oss, hör gärna av dig i formuläret eller slå oss en pling så hjälper vi dig hela vägen!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Bygg

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Max Minberger
Max Minberger
Fältsäljare
max@submitbemanning.se
Alexander Forslund
Alexander Forslund
Konsultchef
alexander@submitbemanning.se
Fritz Wallin
Fritz Wallin
Konsultchef
fritz@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.