Sök personal

Bemanning & Rekrytering inom Kundtjänst

Inom kundtjänst erbjuder vi bemanning av engagerade och kompetenta kundservicemedarbetare. Vårt team är specialiserat på att tillhandahålla professionell support och service till kunder på olika områden.
Kundtjänst

Vi förstår hur avgörande det är att hitta de rätta personerna som kan representera ditt varumärke på bästa möjliga sätt. Som din rekryteringspartner har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att matcha dig med kundtjänstmedarbetare som inte bara har den nödvändiga kompetensen utan även passar in i din företagskultur.

Genom att låta oss sköta rekryteringsprocessen kan du fokusera på att driva ditt företag framåt, medan vi tar hand om att hitta de bästa kandidaterna för att stärka ditt kundtjänstteam. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen för dig och säkerställa att du får dedikerade och kompetenta kundtjänstmedarbetare som kan ge bästa möjliga service till dina kunder.

Använd Submit som din pålitliga samarbetspartner när det kommer till rekrytering av kundtjänstmedarbetare. Vi är stolta över att vara experter på att hitta rätt person för rätt plats, och vi är redo att hjälpa dig att bygga upp ett framgångsrikt och effektivt kundtjänstteam som kommer att stärka ditt företags varumärke och kundrelationer. Tillsammans tar vi ditt företag till nästa nivå.

Hör gärna av dig i formuläret eller slå oss en pling så hjälper vi dig hela vägen!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Kundtjänst

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Emil Voxby
Emil Voxby
Avdelningschef White Collar
emil@submitbemanning.se
Gustav Larsson
Gustav Larsson
Konsultchef
gustav@submitbemanning.se
Fahami Green
Fahami Green
Konsultchef
fahami@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.