Konsulter & Rekrytering inom Ekonomi

Inom ekonomi erbjuder vi bemanning av kvalificerade ekonomiska specialister och administrativa proffs. Vårt team inkluderar revisorer, skatteexperter, ekonomiansvariga och assistenter för effektiv ekonomihantering.
Ekonomi

Vi förstår att ekonomer spelar en nyckelroll i att hålla företaget på rätt kurs, och att de är involverade i strategisk planering, budgetering, rapportering och analys av ekonomiska data. Därför strävar vi efter att presentera dig för ekonomer som inte bara har de nödvändiga kunskaperna inom ekonomi och redovisning, utan också har förmågan att tänka analytiskt och fatta välgrundade beslut.

Genom att samarbeta med oss på Submit får du tillgång till vår gedigna rekryteringsprocess och expertis inom ekonomiområdet. Vi tar oss tid att noga utvärdera kandidaternas kompetens och erfarenhet, så att du kan vara trygg i att vi hittar de mest lämpliga ekonomerna för att passa din organisations unika behov.

Oavsett om du behöver förstärka ditt befintliga ekonomiteam eller rekrytera en ekonom för en nyckelposition, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet. Vårt mål är att underlätta rekryteringsprocessen för dig och se till att du får dedikerade och kunniga ekonomer som kan bidra till att stärka ditt företags ekonomiska framgångar. Tillsammans tar vi din verksamhet till nästa nivå.

Hör gärna av dig i formuläret eller slå oss en pling så hjälper vi dig hela vägen!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Ekonomi

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Emil Voxby
Emil Voxby
Avdelningschef White Collar
emil@submitbemanning.se
Gustav Larsson
Gustav Larsson
Konsultchef
gustav@submitbemanning.se
Fahami Green
Fahami Green
Konsultchef
fahami@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.