Sök personal

Interimslösningar och rekrytering inom Affärsutveckling & Ledarskap

Söker du de bästa ledarskaps talangerna eller erfarna affärsutvecklare? Vi är specialiserade på att hjälpa företag att hitta de mest kompetenta individerna för varje nyckelposition. Oavsett om du behöver en erfaren affärsutvecklingschef, en strategisk partnerskapschef eller en skicklig analytiker inom affärsutveckling, är vi din pålitliga partner. Vi säkerställer att ditt team är väl rustat för att driva framgångsrika affärsinitiativ och uppnå resultat.
Affärsutveckling & Ledarskap

Vi är er pålitliga partner när det gäller att säkerställa att ni får rätt kompetens för att driva och utveckla er verksamhet. Med en omfattande portfölj av professionella ledartalanger strävar vi efter att hjälpa er att identifiera, attrahera och utveckla högkvalificerade individer för era nyckelroller.

Vår expertis är inriktad på flera kritiska områden inom företagsledning och tillväxt. Vi förstår att varje position är central för att uppnå företagets övergripande mål.

Våra tjänster omfattar allt från att identifiera och attrahera rätt talanger, utveckla effektiva tillväxtstrategier, till att analysera marknadstrender och tillhandahålla insikter som stödjer strategiskt beslutsfattande. Vi inser att företagsbehov varierar och anpassar våra tjänster för att matcha varje organisations unika krav.

Oavsett om ni är ett väletablerat storföretag eller en snabbväxande start-up, är vi redo att hjälpa er hitta den kompetens och det stöd ni behöver för att fortsätta växa hållbart och långsiktigt.

Kontakta oss idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er att nå en ännu ljusare framtid!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Affärsutveckling & Ledarskap

Oavsett vilken ledartalang eller affärsutvecklings-kompetens ni letar efter, hjälper vi er att hitta den rätta personen för just era behov.
Emil Voxby
Emil Voxby
Avdelningschef White Collar
emil@submitbemanning.se
Fahami Green
Fahami Green
Konsultchef
fahami@submitbemanning.se
Martin Forsberg
Martin Forsberg
Grundare
martin@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.