Sök personal

Bemanning och Rekrytering inom Flytt & Montage

Vi bemannar och rekryterar inom Flytt & Montage. Vi erbjuder pålitlig flytt- och montör personal med erfarenhet inom branscherna.
Flytt & Montage

Vi förstår vikten av kompetent och pålitlig personal inom flytt- och montageprojekt för att säkerställa en smidig verksamhet med framgångsrika projektutföranden. Vi har flexibiliteten att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och tidsramar när det gäller att tillhandahålla erfaren och kvalificerad personal. Oavsett om du behöver temporär arbetskraft för kortare perioder eller långsiktig bemanning för dina flytt- och montageprojekt, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet.

Tveka inte att kontakta oss via formuläret eller ring oss så hjälper vi dig redan idag!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Flytt & Montage

Oavsett om ni behöver en person på heltid, deltid eller som vikarie, kan vi hjälpa er att hitta den rätta personen för just era behov.
Daniel Hedfors
Daniel Hedfors
Avdelningschef Blue-Collar
daniel@submitbemanning.se
Jesper Tamimi
Jesper Tamimi
Avdelningschef Blue-Collar
jesper@submitbemanning.se
Gustav Larsson
Gustav Larsson
Konsultchef
gustav@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.