Sök personal

Konsulter & Rekrytering inom Försäljning

Inom försäljning erbjuder vi engagerade och kunniga säljmedarbetare. Vårt team är specialiserat på att leverera framgångsrika försäljare som tänker långsiktigt.
Försäljning

Eftersom vi förstår vikten av ett starkt och effektivt försäljningsteam, strävar vi alltid efter att matcha dig med de mest lämpliga kandidaterna. Våra rekryteringskonsulter har omfattande erfarenhet inom säljbranschen och har skaffat sig en gedigen förståelse för olika företags unika behov och utmaningar.

Vi tar oss tid att lyssna på dina specifika krav och önskemål när det gäller säljare och utformar vårt sökande utifrån dessa parametrar. Genom att kombinera vår expertis med en noggrann screening av kandidater, säkerställer vi att de som presenteras för dig inte bara har rätt kompetens utan även passar väl in i företagets kultur och värderingar.

Under hela rekryteringsprocessen är vi engagerade i att ge dig bästa möjliga stöd. Vi arrangerar intervjuer, hanterar referenser och koordinerar hela processen, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt. Vårt mål är att förenkla och underlätta rekryteringsprocessen för dig, samtidigt som vi säkerställer att du får de mest kompetenta och motiverade säljarna.

Hör gärna av dig i formuläret eller slå oss en pling så hjälper vi dig hela vägen!

400+

Bemannade tjänster

100%

Nöjda kunder

15 min

Genomsnittlig svarstid

Prata med oss

Våra experter inom Försäljning

Oavsett om ni behöver senior eller junior kompetens inom B2B eller B2C, hjälper vi er att hitta rätt personen för just era behov.
Emil Voxby
Emil Voxby
Avdelningschef White Collar
emil@submitbemanning.se
Gustav Larsson
Gustav Larsson
Konsultchef
gustav@submitbemanning.se
Fahami Green
Fahami Green
Konsultchef
fahami@submitbemanning.se
Expertområden

Våra andra expertområden

Alla på Submit arbetar aktivt och målmedvetet med att hitta rätt person till mer än 450 uppdrag varje dag. Fokusera på dina målsättningar så hjälper vi dig att nå dit. Vår kvalitetssäkring inom rekrytering och 100% kundnöjdhetsgaranti säkerställer att vi inte ger upp förrän du får den kompetens du söker.