top of page
ezgif.com-webp-to-png.png

Submit är ett bemanning och rekryteringsföretag med fokus på jobb inom lager och bygg.

Idén växte fram under en period i våra tidigare arbetsliv då vi uppmärksammade att företag ofta har svårigheter med att hitta Rätt person till Rätt plats. Vi på Submit har ett stort intresse kring människor och utveckling, och i och med vårt breda kontaktnät så kände vi att detta var vår nisch. Därför valde vi att ta problematiken i egna händer.

Våra visioner

Vår vision är att bli ett av de ledande bemannings- och rekryteringsbolagen i Sverige på våra expertområden lager/logistik och produktion. Det vi på Submit vill bli förknippade med av våra partners är att vi är lättillgängliga, flexibla, håller vad vi lovar, har en rak kommunikation och en ärlig relation. Så bygger vi ett långsiktigt partnerskap. Oavsett vilket projekt som dyker upp ska din första tanke vara, det här kan killarna och tjejerna på Submit lösa.   

Vad är viktigt för oss?

För oss på Submit är det mycket viktigt att alla parter vi jobbar med är nöjda. Från att vår samarbetspartner är tillfreds med vår rekrytering till att vår konsult trivs. Då tror vi alla parter utvecklas bäst. Långsiktighet är ett återkommande ord och en central del för oss. Vår målsättning är att våra samarbetspartners är så nöjda att man regelbundet använder våra tjänster och också gärna rekommenderar oss till andra. Vi vill att våra konsulter trivs och känner att möjligheten finns att växa hos oss.

bottom of page