Submit AB © 2018

REFERENSER

"Redan från första samtalet kändes allt mycket professionellt och så har det fortsatt att vara. Flexibla, långsiktiga och håller vad de lovar. Vi är otroligt nöjda med Submit och kan varmt rekommendera dem till alla"

 

VD: Jovan Vavan

"Otroligt serviceminded och härliga människor på alla plan i företaget. Känns mycket bra att ha ett företag det är kul att ringa till och som löser våra problem med ett leende på läpparna. Fördelen med att ringa Submit är att det är väldigt tidsbesparande och sett över tid ett ekonomiskt bra alternativ"

VD: Stefan Douhan

"Det som är bäst med Submit bemanning är att man alltid vet vad man får, de har personal med stort engagemang som tar jobbet på största allvar. Det är ett företag som värnar om oss som kund på ett ypperligt fint sätt. För vår del finns det bara ett alternativ när vi behöver personal och det är att ringa Submit."

Lagerchef: Mikael Sjöqvist

”Samarbetet har fungerat mycket bra. Då vi ibland får väldigt stora fabriksordrar behöver vi  personal med kort varsel och som kan arbetet sedan tidigare. Största fördelen med Submit är att de löser problemen snabbt och att vi återkommande får samma personal. Jag kan varmt rekommendera företaget”

VD: Claes Kullerstrand 

"Ett personligt företag som brinner för sina kunders behov. Jag kan varmt rekommendera att arbeta med Martin och Uno på Submit Bemanning"

Projektledare: Erik Trogen

"Extremt kul med ett ungt och fräscht företag som sticker ut från konkurrenterna. Jag kan varmt rekommendera Submit till samtliga företag för ett väl utfört arbete"

Ägare Solna/Sundbyberg: Sevim Demir

"Genom att vara flexibla och kvicka problemlösare har Submit på kort tid blivit en viktig partner för oss. Mycket duktiga på det de gör."

Grundare: Johan Granlund

"I en otroligt intensiv period där behovet kan öka markant från en dag till en annan lyckas Submit lösa vårt personalbehov utan problem.

Alltid med glatt humör och lite jäkla anamma. Inte heller vilken personal som helst utan väldigt bra personal såväl killar som tjejer. Proffsig attityd och bemötande. Vi är oerhört nöjda och mycket tacksamma. Submit räddade julen! För såväl oss som alla kunder. Vi ser fram emot ett långsiktigt arbete"

VD: Anna Benson